Irenza van den Broek Verhoeven


Irenza van den Broek Verhoeven

Irenza van den Broek Verhoeven is een open en eerlijk persoon die met haar doorzettingsvermogen en gezond verstand graag anderen en andere bedrijven ondersteund om het beste uit zich- of henzelf te halen. Met haar jarenlange ervaring in de back-office maakt ze van een probleem haar uitdaging om zo voor het probleem een oplossing te creëren welke het beste past bij een persoon of binnen een organisatie.

 

Missie:

Is er een probleem? dan ga ik gelijk in de actiemodus. Ik wil dat het probleem zo snel en goed mogelijk opgelost wordt. De lijntjes kort houden en de personen rechtstreeks benaderen om tot een oplossing te komen. Dat voelt goed!

 

Planning en organisatie:

In de planning en organisatie moet je goed kunnen communiceren en schakelen met de klant. Je wilt helder krijgen wat de klant wenst en een passende oplossing bieden. In het kader van trainingen is een goede aansluiting vinden in dat wat de klant echt nodig heeft binnen haar organisatie heel erg belangrijk. Heeft een bedrijf bijvoorbeeld een ploegendienst dan kan ik daar onze planning prima op aan laten sluiten zodat er geen uren verloren gaan in een toch al drukke planning voor u als klant. Wilt u een bedrijfsspecifieke onderwerp in onze training verwerkt zien dan is dat vaak ook zeker mogelijk. Diverse opties worden besproken en we komen bij u langs om de training aan te laten sluiten op uw bedrijf.

 

Groei en ontwikkeling:

Stilstand is achteruitgang! Dat is algemeen bekend. En stilstaan dat doe ik niet graag. Het welzijn van mens en dier vind ik heel belangrijk, veiligheid is daar een heel groot onderdeel van.  Ik loop inmiddels al weer een hele tijd mee in de veiligheidskundige branche en heb mijn veiligheidskundige opleiding in 2019 afgerond. Afgerond?  Als Veiligheidskundige blijf je leren. Je hele leven lang! Mooi toch?

 

Koffie:

Nou graag! Koffie en een prettig kennismakend gesprek.

Bent u benieuwd of ik de juiste training voor u kan organiseren, groot of klein?

 

Bel of stuur mij een appje: 0629201901

 

 

Met vriendelijke groet, groetjes

Irenza van den Broek Verhoeven

Planning & Organisatie

Veiligheidskundige (MVK)